Beyond meat hamburger podľa Miloša Haščáka
Ingrediencie (2 osoby, doba prípravy dvadsať min.)
- väčšia paradajka
- uhorka
- pol červenej cibule
- ľadový šalát
- 2ks bezlepkovej žemle
- Beyond meat burger v balení po dvoch kusoch
- kečup
- vegánska majonéza
Postup
- Paradajku, uhorku a väčšiu cibuľu nakrájame na plátky a ľadový šalát rozoberieme na jednotlivé lístky.
- Medzitým po dobu asi štyroch minút grilujeme buď na grile alebo na panvici Beyond meat burger.
- Bezlepkovú žemľu rozkrojíme na polovicu a zľahka opečieme.
- Hornú polovicu žemle potrieme kečupom a dolnú polovicu vegánskou majonézou.
- Postupne na spodnú polku žemle položíme ľadový šalát, na neho cibuľu, paradajku a uhorku.
- Navrch dáme ugrilovaný burger a na neho vrchnú polku žemle.
Náš tip: Zeleninou, ktorá ostala ozdobte tanier, na ktorý ste položili hamburger. Ako prílohu môžete použiť hranolčeky zo sladkých zemiakov. Je to skvelá kombinácia chutí.
Dobrú chuť Vám praje Jedloznačne!