Ingrediencie (2 osoby, doba prípravy dvadsať min.)

  • väčšia paradajka
  • uhorka
  • pol červenej cibule
  • ľadový šalát
  • 2ks bezlepkovej žemle
  • Beyond meat burger v balení po dvoch kusoch
  • kečup
  • vegánska majonéza

Postup

  1. Paradajku, uhorku a väčšiu cibuľu nakrájame na plátky a ľadový šalát rozoberieme na jednotlivé lístky.
  2. Medzitým po dobu asi štyroch minút grilujeme buď na grile alebo na panvici Beyond meat burger.
  3. Bezlepkovú žemľu rozkrojíme na polovicu a zľahka opečieme.
  4. Hornú polovicu žemle potrieme kečupom a dolnú polovicu vegánskou majonézou.
  5. Postupne na spodnú polku žemle položíme ľadový šalát, na neho cibuľu, paradajku a uhorku.
  6. Navrch dáme ugrilovaný burger a na neho vrchnú polku žemle.

Náš tip: Zeleninou, ktorá ostala ozdobte tanier, na ktorý ste položili hamburger. Ako prílohu môžete použiť hranolčeky zo sladkých zemiakov. Je to skvelá kombinácia chutí.

Dobrú chuť Vám praje Jedloznačne!