Ingrediencie (porcia pre 2 osoby, doba prípravy 35 min.)

  • 1 konzerva bielych fazuliek
  • olivový olej (alebo ideálne ryžový či slnečnicový do vyšších teplôt)
  • cesnak
  • soľ
  • chilli
  • koriander
  • iné obľúbené korenie podľa chuti

Postup

  1. Fazuľky zlejeme a poriadne opláchneme.
  2. Jemne ich osušíme, na plechu pokropíme olejom, pridáme ostatné ingrediencie a poriadne premiešame rukami. Tak sa vďaka oleju nalepí korenie na každú jednu fazuľku. 
  3. Pečieme v predhriatej trúbe na teplote 200 stupňov 20-30 minút, až kým budú fazuľky zvonku chrumkavé. 

Tip: Tento šikovný a rýchly proteínový snack sa dá rovnakým postupom vykúzliť aj z cíceru. 

Dobrú chuť Vám praje Jedloznačne!